/ Activiteiten / Steden

Steden nabij onze B&B

OMGEVING

Málaga & het witte Álora

Málaga is een heel gezellige stad met een mooi oud centrum en een geheel vernieuwde haven. De highlights zou je met een fietstour van ongeveer 3 uur met een Nederlandse gids kunnen ontdekken. Er zijn uitstekende restaurants en tapa bars voor een lunch of diner. Vanaf Casa el Naranjo is Málaga ruim binnen het uur met de auto te bereiken. Voor de deur van onze Casa vertrekt ook elke ochtend een trein naar Málaga die je binnen 40 minuten in het centrum van de stad brengt. Ook het witte dorp Álora is dichtbij. Binnen 10 minuten met de auto zit je midden in het authentiek Spaanse dorp met haar Moorse kasteel.

GROTE STEDEN

Granada, Sevilla en Córdoba

Onze B&B ligt erg centraal. Alle vier grote steden bevinden zich op dagtrip afstand. In Granada is het bezoeken van het Alhambra zeer de moeite waard. Sevilla is de hoofdstad van Andalusië met bijbehorende uitstraling. Bovendien is in Sevilla onlangs een imposant project geopend, de Metropol Parasol. Metropol Parasol biedt een divers programma aan: een archeologisch museum, een boerenmarkt, een verhoogd plein, meerdere cafés en restaurants onder en in de parasols en een panoramaterras boven op de parasols. Córdoba is met name bekend om zijn Joodse wijk en de Mezquita, een kathedraal die in de zestiende eeuw in een moskee is gebouwd.

RESERVEREN

Verblijf op Casa El Naranjo

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Je kunt hieronder een kamer reserveren en speciale wensen aan ons laten weten. Denk dan aan zaken als dieet, verkenning van de omgeving, opmaak van de bedden (1 of 2 persoons), etc. etc.

van
tot