WIE WIJ ZIJN

Erica & Rik

In 2006 hebben we de stap genomen om onze baan in de zorg in Nederland op te zeggen en hier in Las Mellizas, een dorpje in het binnenland bij Málaga, een bed en breakfast te beginnen. Samen een bedrijf opbouwen en zelfstandig zijn, maar wel voor en met mensen blijven werken, dat is wat we wilden. Inmiddels draaien we onze B&B 14 jaar met veel plezier.

foto of Erica and Rik

OVER DE CASA

Casa El Naranjo

Eén gedeelte van onze B&B was vroeger een Bank, het andere gedeelte een almacén (winkel). Onze Casa beschikt tegenwoordig over 2 grote B&B kamers, elk met eigen terras en een gedeelde lounge met een bibliotheek. Daarnaast hebben we drie appartementen met respectievelijk 1, 2 en 3 kamers. Voor meer foto´s van de B&B en actuele aanbiedingen verwijzen we graag naar onze Facebook pagina van Casa El Naranjo.

OVER CCA

Centro Ciclismo Andalucía

Onze extra is het aanbieden van volledig verzorgde fietsvakanties. Vakanties kunnen in- of exclusief huurfiets geboekt worden. In het laatste geval neem je gewoon je eigen fiets mee. Wij zorgen voor vervoer van en naar het vliegveld. Liever een vakantie combineren met fietsen en ook een partner meenemen die niet zo gek is van fietsen? Dat kan, wij verzorgen desgewenst ook dag- of weekprogramma’s. We beschikken ook over de mogelijkheid om elektrische fietsen voor je te regelen. Voor meer foto's van de omgeving en actuele aanbiedingen verwijzen we graag naar onze Facebook pagina van CCA

RESERVEREN

Verblijf op Casa el Naranjo

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Je kunt hieronder een kamer reserveren en speciale wensen aan ons laten weten. Denk hierbij aan dieetwensen, opmaak van de bedden (1 of 2 persoons), etc.

Datum
Selecteer captcha *