Fietsen in Andalusië

Wat is er mooier dan je hobby in alle jaargetijden kunnen beoefenen. Fietsers weten dat in Nederland het “buiten” fietsen vanaf oktober tot en met maart niet altijd een pretje is. In Andalusië is het 300 dagen per jaar droog en de temperatuur overdag altijd goed om te fietsen. Bij Casa el Naranjo zijn we gespecialiseerd in fietsvakanties en organiseren deze zelf onder de naam CCA (Centro Ciclismo Andalucía).

OVER CCA

Centro Ciclismo Andalucía

We hebben mooie routes uitgestippeld. Je kunt mét of zonder begeleiding fietsen. In het laatste geval kun je de route op GPS meekrijgen. Liever een vakantie combineren met fietsen en ook een partner meenemen die niet zo gek is van fietsen? Dat kan, wij verzorgen desgewenst ook dag- of weekprogramma’s. We beschikken ook over de mogelijkheid om elektrische fietsen voor je te regelen. Een fietsarrangement is inclusief het vervoer van en naar het vliegveld.

FIETSARRANGEMENT

Standaard fietsarrangement

Het fietsarrangement bestaat uit:

 • Vervoer van en naar het vliegveld
 • Je logeert in Casa El Naranjo in een 2 persoonskamer (8d/7n).
 • Uitgebreid fietsontbijt, vanzelfsprekend qua koolhydraatinname volledig afgestemd op de activiteiten op de fiets. Bij het ontbijt staat de sportdrank voor je bidons klaar.
 • Diner, dagelijks vers gekookt en rekening houdend met eventuele specifieke wensen.
 • Een was service voor de fietskleding.
 • Een week fietshuur.
 • Persoonlijke, Nederlandstalige, begeleiding op fiets of GPS.
 • Dagelijks overleg over de routes van de volgende dag voor een volgende rit op maat.

Hele jaar

€ 685

per persoon (we rekenen een toeslag van € 150 bij gebruik door 1 persoon)

10 redenen om bij ons een fietsarrangement te boeken:

 1. We hebben inmiddels 15 jaar ervaring in het gebied, op de weg zowel als off-road en dus maximale kennis van omgeving en routes.
 2. We hanteren flexibele aankomst- en vertrekdagen, zodat je zo voordelig mogelijk een vlucht kunt boeken.
 3. Natuurlijk beschikken we over uitstekend onderhouden fietsen, race en mountainbike.
 4. Je hebt élke dag een Nederlandse gids of keuze voor GPS begeleiding.
 5. Een fietsprogramma wordt volledig afgestemd op jóuw wensen en mogelijkheden.
 6. In ons fietsarrangement fiets je minimaal 6 dagen!
 7. Als je met een groep bent weet je zeker dat iedereen op 1 adres logeert.
 8. We zijn kleinschalig, aanspreekbaar op zowel logies, het eten, de fietsen en de begeleiding.
 9. We koken elke dag vers en kunnen maximaal rekening houden met speciale (dieet)wensen, dus je krijgt niet elke dag hetzelfde saaie hotel buffet voorgeschoteld.
 10. En last but not least, we zijn goedkoper dan anderen, want er hoeven geen tussenpersonen aan te verdienen.

FIETSARRANGEMENT

Winteraanbieding

In de wintermaanden is het bij ons nog goed vertoeven. Daarom hebben we een speciale aanbieding. Het winterarrangement onderscheidt zich alleen van het reguliere arrangement door de zeer voordelige prijs. We rekenen in de maanden December, Januari en Februari slechts € 487.5,- pp, op basis van 2 personen.

WINTER

DEC - JAN - FEB

€ 975

Per twee personen

cyclists foto

FIETSVERHUUR

Fietsen & prijzen

We verhuren ook fietsen aan mensen die niet op Casa el Naranjo verblijven. Dit doen we allen met een reserveringsmogelijkheid van maximaal 1 week van te voren omdat gasten van Casa el Naranjo voorrang hebben. Bovendien moet reserveren minimaal 1 dag van te voren gebeuren.

Nota bene E-bikes hebben we niet in eigen verhuur en huren we dus elders voor u. Om die reden houden we een slag om de arm en dient u minimaal een week van te voren te reserveren.

VERHUURAFSPRAKEN. De fiets wordt gehaald en teruggebracht door de huurder, die zich identificeert met paspoort of rijbewijs. De openingstijden voor halen en brengen zijn van 9.00 uur tot 9.30 uur en 18.30 uur en 19.00 uur. Er geldt een borg van € 250,-, deze wordt met de huur verrekend en het eventuele restant krijgt de huurder bij inlevering van de fiets weer terug. Schade aan de fiets wordt de huurder in rekening gebracht, c.q. in mindering gebracht op de terug te betalen borg. Rekening houdend met eventuele afkoop eigen risico tot € 100,-. Gebruik van de in de zadeltas meegeleverde reserve binnenband wordt aan de huurder in rekening gebracht.

price chart

RESERVEREN

Verblijf op Casa el Naranjo

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Je kunt hieronder een kamer reserveren en speciale wensen aan ons laten weten. Denk hierbij aan dieetwensen, opmaak van de bedden (1 of 2 persoons), etc.

Datum
Selecteer captcha *