Steden nabij onze B&B

OMGEVING

Málaga en het witte Álora

Málaga is een heel gezellige stad met een mooi oud centrum en een geheel vernieuwde haven. In Malaga kun je een leuke fietstour maken met een Nederlandse gids. Er zijn uitstekende restaurants en tapa bars voor een lunch of diner. Vanaf Casa el Naranjo is Málaga ruim binnen het uur met de auto te bereiken. Voor de deur van onze Casa vertrekt ook elke ochtend een trein naar Málaga die je binnen 40 minuten in het centrum van de stad brengt. Ook het witte dorp Álora is dichtbij. Binnen 10 minuten met de auto zit je midden in het authentiek Spaanse dorp met haar Moorse kasteel.

malaga port

ANDERE GROTE STEDEN

Granada, Sevilla en Córdoba

Onze B&B ligt erg centraal. De andere grote steden, naast Malaga, bevinden zich op dagtrip afstand. In Granada is het bezoeken van het Alhambra zeer de moeite waard. Sevilla is de hoofdstad van Andalusië met bijbehorende uitstraling. Córdoba is met name bekend om zijn Joodse wijk en de Mezquita, een kathedraal die in de zestiende eeuw in een moskee is gebouwd. Elk van de steden heeft zo haar eigen sfeer en karakter. Hier op Casa el Naranjo hebben we nog meer informatie en tips voor een bezoek aan die steden.

RESERVEREN

Verblijf op Casa el Naranjo

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Je kunt hieronder een kamer reserveren en speciale wensen aan ons laten weten. Denk hierbij aan dieetwensen, opmaak van de bedden (1 of 2 persoons), etc.

Datum
Selecteer captcha *